Cursus Muziek voor peuters start 25 september


Ga samen op muzikale ontdekkingsreis!

Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar, die samen met één ouder, grootouder of verzorger liedjes willen zingen en muzikale spelletjes willen doen. Kleine kinderen vinden het heerlijk als er samen met hen gezongen, gedanst en gespeeld wordt. Ze hebben grote belangstelling en aandacht voor klanken en geluiden; al snel herkennen ze liedjes en reageren hierop met geluid en beweging. Je gaat met een blije peuter weer naar huis.

Actief meedoen
De peuters zitten niet lang op schoot want er is van alles te doen! Tijdens de lessen komt het zingen van allerlei liedjes met bijbehorende spelletjes aan bod. Daarnaast wordt er bewogen op en geluisterd naar muziek en gespeeld op allerlei eenvoudige muziekinstrumenten die geschikt zijn voor kleine kinderen. Dit allemaal wel in een veilige omgeving bij jou, of bij opa of oma in de buurt.

Muziek maken is goed voor je ontwikkeling en helpt bij gezond opgroeien
Door al deze activiteiten worden zowel muzikale als algemene vaardigheden gestimuleerd. Spelenderwijs maak je kennis met maat en ritme, door te klappen of te stampen. Het muzikale spelplezier draagt ook bij aan de ontwikkeling van je kleintje want de muzieklessen sluiten aan bij de ontwikkeling van je (klein)kind. Zo hebben de lessen een positieve invloed op de ontwikkeling van taal, bewegen, creativiteit en het samenspelen met andere peuters.

Het plezier in muziek maken samen met de volwassene staat voorop!

De kinderen worden ingedeeld naar leeftijd:
Groep 1: van 1,5 tot 2,5 jaar
Groep 2: van 2 tot 4 jaar

De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten: 4x voor en 4x na de Herfstvakantie

Aanvang 10:30. Docent is Joke Koolhaas.Cursusprijs €74,-
Locatie: Grote Zaal, muziekschool Stede Broec

Schrijf je hier in (via de site van muziekschool MOW)

 • Stacks Image p25_n6

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p25_n7

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p25_n8

  Caption Text

  Link