Muziekschool Stede Broec failliet

Muziekschool Stede Broec is door de rechtbank Noord-Holland failliet verklaard.

Door een nieuwe subsidieopzet door de gemeente(n) in het verzorgingsgebied van de muziekschool kwam er niet genoeg geld meer binnen om de salarissen van het personeel te kunnen betalen. Vanaf 2015 is het bestuur op zoek geweest naar alternatieven om het voortbestaan te garanderen. De gemeenten zijn hiervan op de hoogte gebracht door het uitvoeren/presenteren van projecten en het aanbieden van meerdere plannen. Helaas heeft de buitengewone inzet van het bestuur niet mogen baten.

Vanaf 16 juni neemt curator mr. A.H.J. Dunselman, van Schenkeveld advocaten de bevoegdheden over van het bestuur. Het bestuur is samen met de rechter en curator overeengekomen dat het schooljaar tot en met 3 juli mag worden afgemaakt. Daarna komt er na 30 jaar een einde aan het muziekonderwijs op de muziekschool. Voor vragen of bijvoorbeeld vorderingen ivm het faillissement kunt u terecht bij bij curator:

mr. A.H.J. Dunselman:

t: 072-5144687

e: a.dunselman@schenkeveldadvocaten.nl

Muzieklessen op de muziekschool vanaf 25 mei

Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

De individuele lessen zijn weer gestart op de diverse locaties voor alle leeftijdscategorieën. Ook ensembles en groepslessen kunnen weer beginnen (symfonieorkest gaat opstarten in groepjes. Zanggroep kan nog niet) . Niet voor alle instrumenten/docenten is het wellicht mogelijk bijvoorbeeld om nu al te starten: deze lessen zullen dan nog digitaal gegeven blijven worden. De docenten zullen contact opnemen.

We geven de lessen zo veilig mogelijk. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Alleen samen kunnen we zorgen voor een verantwoorde en veilige omgeving. Het RIVM en brancheorganisatie hebben een uitgebreid protocol opgesteld en wij volgen dit uiteraard strikt op. Zorg dat je bekend bent met het Corona Protocol, want het zal op de muziekschool toch even anders zijn dan dat je gewend bent.

LIVE ONLINE MUZIEKLES

Ben jij diegene die thuis zit en altijd al een muziekinstrument willen bespelen. Dat kan!! Docenten van de muziekscholen Stede Broec en MOW geven live online muziekles. Voorwaarde is wel dat je een instrument thuis moet hebben zoals; je eigen stem voor zangles, piano, keyboard, gitaar, blaasinstrumenten, strijkinstrumenten, tokkelinstrumenten, drumstel, etc. etc. Nieuwsgierig geworden. Mail ons en vraag naar de mogelijkheden voor de keuze van een instrument en vraag naar de kosten voor online muziekles.
Aanmelden en informatie:
info@muziekschoolstedebroec.nl
info@muziekschoolmow.nl

Promo filmpje:Kosten online muziekles

20 minuten € 13,50 per keer (bij elke week les)
25 minuten € 15,50 per keer (bij elke week les)
30 minuten € 17,50 per keer (bij elke week les)
5 lessenkaart € 105,- (30 minuten per les)
10 lessenkaart €`195,- (30 minuten per les)

Muziekschool sluit tot 6 april

Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Wegens de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus sluit muziekschool Stede Broec haar deuren tot 6 april.
Wij bezinnen ons op dit moment op alternatieve les vormen op afstand, om deze periode te overbruggen.
De desbetreffende docent zal contact met jullie opnemen.
Sterkte allemaal, het is een gekke tijd maar hopelijk verbetert het de komende 3 weken.

Met vriendelijke groet,
Steffen Snip

Directeur Muziekschool Stede Broec

Voorspeelavond 16 maart GEANNULEERD

De voorspeelavond hobo, dwarsfluit, Da Capo en Belano IS GEANNULEERD IVM DE MAATREGELEN MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS!

Show more posts

 • Stacks Image p25_n6

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p25_n7

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p25_n8

  Caption Text

  Link