Optreden Symfonieorkest in kasteel Radboud

Woensdagavond 10 juli geeft het gloednieuwe Symfonieorkest van Muziekschool Stede Broec en Oostelijk West Friesland hun première concert op Kasteel Radboud. Er is door de leerlingen in 14 weken toegewerkt naar dit concert, en het gaat bijzonder worden! Bestel op tijd uw kaartjes, want vol is vol!

https://www.kasteelradboud.nl/symfonieorkest-muziekschool/

Idols 2019

Een avond vol afwisselende optredens van leerlingen, alle verschillende instrumenten, zang, presentatie, en 'disco' verlichting op het podium. Met een jury waarbij positieve en aanmoedigende commentaar vooropstaat, en die vindt dat alle deelnemers eigenlijk al winnaar zijn. Toch kiezen zij een winnaar van de avond, deze ontvangt de felbegeerde wisselbeker. Alle acts ontvangen een vaantje, een mooi aandenken aan hun optreden.

Dinsdagavond: 25 juni
Aanvang: 19:00
Locatie: Grote zaal, muziekschool Stede Broec

Slotvoorspeelavond Groot eerstejaars orkest

Het Groot Eerstejaars Orkest Presenteert:

SLOTVOORSPEELAVOND

Door alle 1e jaars leerlingen en blokfluitklassen

Wanneer? Woensdag 3 juli 2019
Hoe laat? 19.00 uur
Waar? Muziekschool Stede Broec

Grote zaal

Iedereen is van harte welkom

Open dag Muziekschool zaterdag 22 juni

Bezoek ook de open dag op zaterdag 22 juni en kom alles te weten over je favoriete instrument en muziekles.
En natuurlijk mag je instrumenten uitproberen!


Elke week krijgen honderden kinderen, jongeren en volwassenen muziekles bij de muziekschool. Zij maken muziek voor zichzelf, spelen in een ensemble of orkest, een popband, of zingen in een koor.
Muziek maken is namelijk heel leuk, het stimuleert de intelligentie en verbetert het sociale gedrag, bevordert de schoolprestaties en vermindert concentratieproblemen. Het helpt je ook je zelfvertrouwen te vergroten en leert je om met elkaar samen te werken.
Muziek maken, dat zou iedereen moeten doen, dus: kies je instrument!
Maar … wélk instrument zal ik kiezen, is het instrument wel geschikt voor mij, wat kost zo'n instrument, kun je het ook huren, wat kun je met het instrument, waar vinden de lessen plaats, wat kosten de lessen?
Tijdens de gezamenlijke open dag van twee muziekscholen die zaterdag 22 juni gehouden wordt in Muziekschool Stede Broec kan antwoord gegeven worden op al deze vragen en kunnen alle instrumenten uitgeprobeerd worden.
Het programma loopt van 10.30 tot 12.30 uur: muziek van leerlingen en docenten, muziekverenigingen, popbands, ensembles, instrumenten uitproberen, algemene informatie, etc. Locatie: 't Middelpunt, Zesstedenweg 163, 1613 JD Grootebroek.Tijdens de open dag zal er beeldmateriaal gemaakt worden ter promotie van het evenement

Voorspeelavond Wognum 22 mei

Woensdag 22 mei is er een voorspeelavond in Wognum, NH kerk.

U bent van harte welkom om te komen luisteren naar de diverse optredens in deze sfeervolle omgeving. Toegang gratis, aanvang 19:30.

Show more posts

 • Stacks Image p25_n6

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p25_n7

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p25_n8

  Caption Text

  Link