• Stacks Image p3543_n6

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p3543_n7

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p3543_n8

  Caption Text

  Link
Stacks Image 3539
Stacks Image 3541
Patatje Harissa

Een vakoverstijgend multicultureel project voor groep 6 t/m 8 waarin kinderen kennismaken met eten en muziek uit verschillende culturen.  Het wordt een stamppot van andijvie en kebab, van couscous met appelmoes of als snack een patatje met Harissa…
Wij bieden een serie van vijf muzieklessen aan waarin muziek uit verschillende culturen aan bod komt. De kinderen gaan zingen, instrumenten bespelen en maken een rap met een begeleiding van bodypercussion. Het project wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders. De muzieklessen bieden een aanknopingspunt voor aardrijkskundeles en de taallessen, dit project kan i.s.m de bibliotheek worden uitgevoerd.

Prijs:
Tijdsduur: 5 lessen van 45 minuten en een eindpresentatie van 20 minuten Locatie: de lessen kunnen plaatsvinden in het klaslokaal. Het project kan uitgebreid worden met een samenwerking met de bibliotheek, waarbij de klas een aan de onderwerpen van het project gerelateerde zoekopdracht krijgen. Het eindconcert voor de ouders kan ook in de bibliotheek plaatsvinden.

Voor meer informatie en boekingen kunt u bellen naar de administratie van de muziekschool:

Telefoon: 0228 - 515 694

Email: info@muziekschoolstedebroec.nl