Seniorenensemble 'Belano'


Senioren-Ensemble-320SBSenioren-Ensemble-2-320
Muziekschool St. Muziekschool Stedebroec en Muziekschool Oostelijk West-Friesland organiseren samen het Seniorenensemble (Belano). Bent u geen 18 meer en muzikant? Laten we samen muziek maken! 
 
Doelgroep: alle iets oudere muzikanten die het leuk vinden om met leeftijdsgenoten muziek te maken en maandagmiddag beschikbaar zijn.
Doelstelling: vanuit liefde voor muziek bezig zijn met een leuke, actieve, sociale en zinvolle vrijetijdsbesteding. 

Er zijn in totaal 20 repetities verdeeld over twee blokken: het eerste blok begint maandag 31 oktober; in januari begint dan het tweede blok. Leeftijd is niet van belang, iedereen die zich tot de doelgroep rekent kan zich aanmelden.

De repetities vinden plaats op maandagmiddag van 13.45 tot 15.15 uur, in de Muziekschool Stedebroec, Zesstedenweg 163, Grootebroek.
Er is plaats voor vrijwel alle instrumenten: accordeon, bariton, bas, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, keyboard, gitaar, trombone, trompet, viool, cello, harp, waldhoorn.
Andere instrumenten zoals piano kunnen, in overleg met de dirigent, ingepast worden.

De deelnemers betalen
€ 150,00, inclusief koffie/thee.
Aanmeldingen tel. 0228-515694 of gebruik het inschrijfformulier.
E-mail:
info@muziekschoolstedebroec.nl
Benieuwd of dit ensemble wat voor je is? Je mag uiteraard een keer langskomen om te kijken en wellicht wat mee te spelen. Neem wel van te voren even contact op.