Muziekschool Stede Broec

Navigation

27 juni voorspeelavond in de Drommedaris

Woensdag 27 juni spelen leerlingen in de Drommedaris, Enkhuizen. Aanvang 19:30, toegang gratis.

Open dag op 23 juni

Op zaterdag 23 juni bent u weer welkom om een kijkje te komen nemen op de muziekschool. Er is voldoende gelegenheid om zelf instrumenten uit te proberen, uw vragen te stellen aan de docenten en te luisteren naar de diverse optredens. Ook de plaatselijke muziekverenigingen zijn aanwezig met optredens en informatie.

Muziek voor Kleuters start 6 juni

De cursus 'Muziek voor kleuters' start woensdag 6 juni van 14:00 tot 14:30 uur in Grootebroek. Op een speelse manier wordt kennis gemaakt met de wereld van de muziek. De cursus bestaat uit 4 lessen van 30 minuten.

Voor meer info over de cursus, zie hier.


Familieconcert Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer is een muzikaal sprookje, gemaakt door de Russische componist Tsaikovsky. De jonge prins Siegfried wordt verliefd op de beeldschone Odette, die helaas is betoverd door de boze tovenaar Roodbaard. Daardoor verandert zij elke dag in een zwaan. Uiteindelijk verslaat Siegfried Roodbaard in een gevecht en maakt de betovering ongedaan. Natuurlijk gaat hij daarna met Odette trouwen, en leven zij nog lang en gelukkig.

Het stuk wordt uitgevoerd door fluit, klarinet, trompet, hoorn, saxofoon, viool, keyboard, cello, slagwerk, hobo, gitaar en piano, plus een verteller. De muzikanten zijn allemaal muziekdocent bij de muziekschool.

Het concert duurt ongeveer 40 minuten. Na afloop is er gelegenheid om de instrumenten uit te proberen en vragen te stellen aan de muzikanten!

Zondag 8 april, 14.30 uur, Hervormde Kerk, Raadhuisstraat 15 in Wognum.

Toegang gratis.

28 maart voorspeelavond Viool

Voorspeelavond viool en optreden van het strijkersensemble, in de grote zaal van de muziekschool.

Kom kijken, toegang gratis!

Show more posts